#440 na kioscima

29.5.2014.

Dario Šarec  

Laku noć i sretno


Ona hrče. Neljudski. Već dvadeset godina sluša je kako hrče. Svaku večer ovako. Promatra je. Gleda prvo nos i dlake koje vire van. Dobro ih vidi kad nakosi glavu. Onda gleda usta. Poluotvorena, blijeda, golema. Na trenutak poželi staviti penis unutra, možda će prestati, možda će tako ušutjeti. Zatim je pokušava je okrenuti na bok, ali nije lako pomjeriti sto kila. Sto kila. Kad ju je upoznao bila je prekrasna. Mršavica savršenog tijela. Kad su prvi put vodili ljubav, kad su krenuli voditi ljubav, nije mu se mogao dići. Bila je toliko lijepa da mu se nije mogao dići. Gledao ju je golu, gledao je njene čvrste grudi s ispupčenim bradavicama, bokove, te duge, glatke noge sa savršenim stopalima. Međunožje. A onda njeno lice. Njegove savršene crte, uplašenost, iščekivanje koje se moglo iščitati s njega. Jednostavno nije znao kako da reagira pred tolikom ljepotom. Ovdje, pored njega, nije ležala ista žena. Nije joj više bila ni slična. Nimalo. On se nije toliko promijenio. Možda je samo ostario. Da, samo to.

Ona još uvijek hrče. Uzdahne pa uzima daljinski i prebacuje program na televiziji. Nailazi na pornić. Dvije djevojke u pozi 69. Plavuša i crnka. Pojača ton. Ona hrče i dalje. Pojača još. Ništa. Onda čuje lupanje na vratima pa ustaje ne smanjujući ton.

Susjed. Govori nešto, gestkulira, glasan je.

On kima glavom, ali ne sluša. Čeka da susjed završi. Susjed ne prestaje pričati. Susjedu je svejedno što ga nitko ne sluša. On će svoje reći.

Susjed napokon odlazi pa zatvara vrata i vraća se u krevet. Plavuša gura srebrni dildo u crnku. Digao mu se. Ona ne prestaje hrkati. Zavuče ruku u bokserice i počinje ga navlačiti.  Razmišlja da ga stavi u nju.

Da ga jednostavno izvadi i stavi u nju. Možda će tako stvarno prestati hrkati. Da, zašto ne? Miče deku s nje, a onda i poplun. Zatim joj svlači gaćice, samo do koljena. Ona ne reagira. Trenutak se zagleda u njena leđa, ta golema leđa i guzicu i noge preko cijelog kreveta.

O jebote. Onda ulazi u nju. Crnka i plavuša sad se nabijaju na dildo dodirujući se guzicama, glasajući se. Pojačava tempo stenjući. Ona se ne pomjera. Grašci znoja cijede mu se niz čelo i uskoro svršava dahćući u njen vrat. Ona i dalje spava. I hrče. Nevjerojatno.

Smanjuje ton, ustaje i pali cigaretu pa sjeda natrag na krevet. Razmišlja o onom što je upravo učinio. Razmišlja o tomu je li ju sad silovao. Shvati da to zapravo i nema imena. Kad ševiš nekog usnulog. Nasmije se.

Hej....- reče protresavši je za ramena -...hej... daj se probudi....

Promeškolji se, ali spava i dalje.

Hej... - reče još uvijek je tresući - ...moram te pitati nešto... probudi se ... hej...

Ne pomjera se. Spava kao zaklana. Spava i hrče.

On ugasi cigaretu, uvuče se ispod popluna i legne pored nje. Privuče se uz njeno dupe zatvorivši oči.

Volim te... - reče čvrsto je stisnuvši.

I ja tebe...- promumlja.

On prasne u smijeh.

Zašto se smiješ? - upita ga sneno.

Nema veze - reče. - Spavaj.

Okrene se prema zidu namjestivši dupe uz njegove prepone. On je pogladi po kosi i poljubi u rame pa se okrene prema televizoru.

Crnka i plavuša sad su već pušile dvojici vatrogasaca.

preuzmi
pdf